top of page

Első pécsi meccs kipipálva

Frissítve: 2022. máj. 1.

Csata DSE - PINKK-PVSK U23 81-40

NB I/B 25. forduló


Idén már biztosan érmet nyer az NB I/B-s csapat, a kérdés már csak az, hogy milyen színűt. Mindez azért fontos, mert az előző szezonban lemaradtak a lányok a dobogóról. A bronz tuti megvan, nincs olyan variáció amely szerint a hátralévő 5 fordulóban ez elúszhatna. Sőt, az ezüst is lényegében a zsákban van, ehhez kellett a PINKK elleni remek győzelem.


A pécsi lányok egy negyedig tartották magukat, de a másodikban minden kisimult és a szünetben már megnyugtató volt az előnyünk. Mindez azért érdekes, mert a pécsiek szerepeltették az összes NB I-es magyar játékosukat. A vége pedig már fölényesnek volt mondható. A meccs egyébként remekül szolgálta a felkészülést a junior döntőre.


Apropó junior döntő, szombaton a másik pécsi gárdával csapnak össze a csatások. A szakemberek szerint a két legjobb magyar junior csapat mérkőzik meg egymással, nálunk Laurával, a másik oldalon pedig Selcovával kiegészülve. Ha nyernének a mieink, akkor tényleg karnyújtásnyira lenne a bajnokság aranyérme, amelyet most már mindenki szeretne.

25 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page