top of page

Csata-Csata meccset sem láthatunk sokat

Serdülő, Felsőház, selejtező II.


Az idei versenykiírás méltán pályázhat az európai "legkomplikáltabb bajnokság" nemes címére. Nem megyünk bele, hogy hány tábla, mennyi selejtező, majd rájátszás színesíti a bajnoki rendszert. A lényeg, hogy újabb fordulón vannak túl a 14 évesek.


Két vereség és egy győzelem a mérleg és természetesen továbbjutás a Főtábla I. szakaszába. A lányoknak február végén Győrbe kellett utazniuk. Kikaptak a Szekszárdtól és a BEAC-tól, viszont a házigazdákat legyőzték, így ezen a minitornán a 3. helyen végeztek. Viszont a következő forduló szempontjából teljesen mindegy volt, hogy hanyadik helyen végzünk ebben a fordulóban.


Ez az "A" csapatunk mérlege, ami viszont kimondottan jó hír, hogy a "B" csapat vitézkedett és legyőzték a Vasas legjobbjait, ahogy a DVTK-t és a Kecskemétet is. A végén még ki-ki meccset játszanak majd a nagyon a kicsikkel, ki tudja, mert ahogy jeleztük, most nem gabalyodnánk bele a versenykiírás rejtelmeibe. A lényeg, hogy joggal kérvényeztük a  szövetségnél, két csapatunk is ott lehessen a 8-as döntőben.


Mivel végül így végeztek a lányok egy csoportba kerültek ezért a következő fordulóban egymás ellen is fognak játszani.

166 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page