top of page

Nagyon megdicsérték az NB I/B-s csapatunkat

Óriási eredménynek tartom ezt az aranyérmet, hiszen a professzionális A-csoport után ez a legerősebb bajnokság, és szinte kizárólag junior- és kadett korú játékosokkal sikerült megszereznünk a bajnoki címet - mondta Bódi Ferenc vezetőedző az Utánpótlássportnak adott interjújában amikor értékelte a szezont és bajnoki aranyérmet.


Az NB I/B-s csapat munkájáról írtak elismerőleg a legrangosabb utánpótlás szaklapban. Hosszan idéznek Feritől, aki kiemelte, hogy volt olyan játékosunk (Dórika), aki négy bajnokságban szerepelt párhuzamosan. Szakmailag ez a "terhelés és a pihenés megfelelő aránya miatt volt problémás".


Külön említette a Vasas elleni 70-58-as idegenbeli diadalt amelyet a juniorok harcoltak ki, "felemelő érzés volt így diadalmaskodni, és ezzel kvázi lezárni a bajnokságot. Szenzációs teljesítményt nyújtottak a lányok.”


Ennél a résznél megköszönte az egyetlen "idős", Laura áldozatos hozzáállását a pályán, mondván "a rengeteg nehézség közepette hatalmas segítséget jelentett csapatunknak az évadban".


Arról, hogy ”az eredmények alapján úgy tűnik, a Csata DSE kvázi utánpótláscsapata „kinőtte” a felnőtt másodosztályt a szaklap cikkében olvashatsz.

214 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page