top of page

Sanyi bácsi debütált


Csata DSE - Atomerőmű-KSC Szekszárd 81-31

junior, alapszakasz 2. forduló


A főtábla második meccse sem volt körmöt rágóan izgalmas. Sima, fölényes győzelmet arattak a mieink a Szekszárd ellen és ami még fontos, hogy újabb fiatalok mutatkozhattak be a junior mezőnyben.


Csata DSE/A - Vasas Akadémia/A  53-34

kadet, alapszakasz, 2. forduló


Jó az öreg a háznál - mondhatta az a gyanútlan szülő, aki eljött a kadettek rangadójára. Igen, Sanyi bácsi "debütált" az U16-osoknál. A rutin és az évek, meg persze lányok mindent megtettek, hogy legyőzzék a nagy budapesti riválist, a Vasast. Ez simább volt, mint előzetesen gondolhattuk volna. Nem akarjuk elkiabálni, de most már tényleg a lányokon múlik, hogy idén is akarnak-e éremért játszani az országos döntőben.


Csata DSE/A - Kecskeméti KA/A - 88-25

Csata DSE/A - Vasas Akadémia/A 66-36

serdülő felsőház


A serdülőben minicsoportokban játsszák a meccseket, így ezúttal is két találkozóra került sor a Csata utcában. A második diadalnak örülhetünk igazán, hiszen a Vasas ellen mindig jó nyerni. Belenézve a mérkőzésbe, látható volt a sok munka, amit eddig a lányok beleraktak a felkészülésbe. Egy jó kezdés volt serdülőinknek. Arról már nem is beszélve, hogy a győzelmeket sosem kell magyarázni.

85 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page