top of page

Rutinos játékosok ellen is sikeresek voltunk


DEAC - Csata DSE 43-90

NB I/B


MIndössze 8 játékossal tudtunk elutazni Debrecenbe. Se Laura, se Petra nem tarthatott velünk a járványügyi előírások miatt. Az ellenfélnek is voltak hiányzói. A fiataljainkat mindez nem zavarta, nagyarányú győzelmet arattak úgy, hogy mindenki tudott pontot szerezni.


Bódi Feri elégedetten nyilatkozta a meccs után, hogy elértük célunkat, élesben próbálhattuk ki mindazokat, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. A lányok tisztességesen álltak a mérkőzéshez.




Csata DSE . MAFC 82-53

NB I/B 10. forduló


Sima liba - mondják a vicceskedvű kommentátorok egy ilyen meccs vége felé és valóban az eddig szép győzelmeket arató MAFC nem tudott komoly ellenállást kifejteni a mieink ellen. Főleg gyorsaságban és robbanékonyságban kerekedtek a lányok a vendégek felé. Látszott, hogy a mieink 5-8-at edzenek egy héten, míg az ellenfél max. hármat. Mindez azért érdekes, mert a MAFC-ot azért volt BSE-játékosok alkotják, tehát egyáltalán nem ügyetlenek.


Hárman értek el kétszámjegyű pontot, és a 9 játékosunk közül 8-an tudtak feliratkozni a táblára.


Ez a gárda legközelebb a Hepp-kupában lép pályára pénteken, az ellenfél az a Debrecen lesz, akiket a múlt héten idegenben 40 ponttal vertek meg a lányok.

105 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page