top of page

Lesz edzés, lesz meccs


A kormány egyértelműsítette a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit. A vonatkozó jogszabályok szerint a versenyszerűen sportolók tevékenységükben nem korlátozhatóak - áll a Magyar Közlönyben. Ennek ismeretében a Csata DSE-ben minden utánpótlás-korosztályban megtartjuk az edzéseket és a mérkőzéseket is. Így a mai, szerdai, U18 mérkőzést is megrendezik. A Vasas pasaréti csarnokában 18.30-kor kezdődik a meccs. Az utazós mérkőzéseket is megtartják, tehát mi is elutazunk a vidéki meccseinkre is.



A 20 órától kezdődő kijárási tilalom miatt a Csata DSE minden játékos és a gyermeket kísérő és szállító szülő számára igazolást állít ki a kormány hivatalos honlapjának útmutatása alapján. Ez lehetővé teszi a sportoló gyermek 20 óra utáni kísérést vagy autóval történő szállítását. Minden gyerek névre szóló igazolást kap majd.


Mindezeket Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is megerősítette Facebook-oldalán: Az új kormányrendelet ugyan tiltja a szabadidős létesítmények (így a sportlétesítmények) használatát, de KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ALÁBBIAK: 12.§ (4) A jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények a sportról szóló törvény szerint VERSENYSZERŰEN sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak. Folytatódhatnak tovább az ilyen edzések úgy egyéni, mint csapat sportágakban felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt.


Az edzések tehát folytatódnak, a meccseket nyerjük meg! Hajrá Csata!

205 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page