top of page

Kezdődik az alapszakasz

Három mérkőzést is játszottunk a héten.



BEAC-Újbuda KA/B - Csata DSE 23-111

junior, alapszakasz, 1. forduló


Magabiztos győzelemmel kezdtünk!


Ahogy azt a szurkolók szokták mondani, kezdésnek jó volt. Egyértelmű fölényben voltak lányaink a BEAC ellen. Lesznek még szorosabb meccseink is a bajnokságban.

 

Vasas Akadémia/B - Csata DSE/A 47-63

kadett, alapszakasz, 1 forduló


Pasaréti diadal


Azonnal budapesti rangadóval kezdtek a 15-16 éveseink. Idegenben pedig mindig jó nyerni, így kétszeresen is örülhetünk az első győzelmüknek. Az pedig külön dicsérendő, hogy Németh Lili 14 találatával 10 pont fölé jutott.

 

SZKSE -  Csata DSE 36 - 87.

NB I /B Fehér csoport, 1. forduló


Az idén három, egyenrangú csoportba osztották be az amatőr felnőtt csapatokat. Ők alkotják az NB I/B mezőnyét. Érdekes az idei gárdánk, mert őscsatások és fiatal, jellemzően junior titánok alkotják. A mieink címvédőként léptek először pályára a megyei bajnokságot megnyerő Százhalombatta ellen.


Az újonc ellen semmi gond nem volt, de az még érződik, hogy tenni kell az összecsiszolódásért. Magabiztos győzelmet arattak lányaink, "asszonyaink". Reméljük, hogy idén is éremért hajthatnak majd. Ehhez azonban a 10 fős csoportjuk első két helyén kell végezniük. Ez nem lesz olyan könnyű, hiszen a ZTE, a Sopron és a Zele Dorinával megerősített Dávid Kornél Akadémia is nálunk szerepel.

59 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page