top of page

Haza hoztuk a kupát!

Szezonnyitót tartottak a Rátgéber Akadémián. Volt lenyűgözött miniszterelnöki miniszter, akrobatikus kosárlabda, és még az olimpikon Kenderesi Tamás úszóval is lehetett találkozni.


Serdülő lányaink azonban játszani mentek Pécsre nem ünnepelni, és csatás szokás szerint megnyerték a tornát. A döntőben az impozáns körülmények között készülő Pécset győzték le, de előtte letudták még a Baját és a Dávid Kornél Akadémiát is. Mindez azért is fontos, mert a Bajával egy selejtezőcsoportban vagyunk az országos bajnokság során.


A pécsiek beszámolóját az eseményükről ide kattintva olvashatjátok el.



Köszönjük a meghívást, és remek szervezést!


A tornát Pálvölgyi Anett így értékelte:

“A 3 győzelemmel 1. helyezést ért el a serdülő tornán a csapatunk. Mindhárom mérkőzésen mutatott játék felülmúlta az előző felkészülési tornán nyújtott teljesítményünket, ami miatt nagyon elégedett vagyok. Az elmúlt hetekben elvégzett munka, meghozta a várt eredményt. A lányok elképesztő energiával, és lendülettel játszottak, és nagyon nagy iramot diktáltak a játékban. Külön kiemelném a védekezésben nyújtott egyéni és csapat munkát is. Mindenki kiemelkedő motivációval ment pályára.

Gratulálok a csapatnak, és haladunk tovább az eddigi úton!”


Külön díjazottak:

MVP : Zakor Iza

All Star csapat tag: Béki Janka, Ács Emese




83 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page