top of page

Egy győzelem és egy vereség Sopronban

Vereséget szenvedett serdülő csapatunk Sopronban. A hazaiak az első negyedben már domináltak. 25-12-re nyerték az ekkor még osztott felállásban letudott 10 percet. A második negyedben pályára lépő sorunk felcsillantotta a reményt, hiszen 10 ponton belülre hozta vissza a Csatát.


A félidő után azonban lehett látni a fölényt és, hogy nehéz lesz a győzelem, a harmadik negyedben már 19 pont is vot a Darazsak előnye. A végén sikerült kijönni a mínusz 20-ból, az utolsó pontokat is mi szereztük.


A mieink közül Béki Johanna ért el 10 pontot. Az ellenfélnél Völgyi Lili 17/3.





Csata - Baja 63-40


A délelőtti találkozó után kevés pihenővel, 1 órakor is pályára léptek a lányok. Ezúttal a Baja volt a túloldalon. Kellemesebb ellenfél és jobb játék jellemezte ezt a 40 percet. Az osztott első két negyed után még csak 6 pont volt az előny, amit írjunk az első meccs utáni zsibbadságnak. A második félidőben azonban összeállt a játék. A vége sima 23 pontos győzelem lett, ami mindenképpen biztató!


Ezúttal is Béki Johanna volt a legeredményesebb, 21 pontig jutott, de már Ihring Orsolyának is összejött 12 pont. Sebaj, az út elején vannak még a serdülők hiszen a cél minden évben az országos döntő.

292 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page