top of page

Az újév meghozta a kadett alapszakasz végét

Csata DSE - Darazsak Sportakadémia/A 62-28

kadett alapszakasz, 10. forduló


Felnőtt iram, felnőtt döntések, felnőtt csata - így is jellemezhetnénk a Sopron elleni kadett meccset. A mérkőzés előtt az volt kérdés, hogy csapatunk veretlenül fejezi-e be az alapszakaszt. A lányok ennek megfelelően játszottak. Ha hibátlannak nem is, de lendületesnek, elszántnak mindenképpen nevezhetjük a produkciót. Különösen a 4. negyed volt imponáló, amelyben 2 másodpercen múlott, hogy nulla ponton tudják tartani a darazsakat.


Csata DSE - Szeged KE 113-25

kadett alapszakasz, 9. forduló


Két U16-os válogatott kerettaggal és persze a válogatott edzőjével érkeztek a szegediek a Csata-barlangba. A mieinknél látszott, hogy kik voltak azok, akik különösen meg akarták mutatni a válogatott edzőjének tudásukat. Sikerült, magas poszton és irányítóban is, Bajzáth Lili pl. egy jó kis dupla-duplával üzent. A meccsen tényleg csak az volt kérdés, hogy mikor érik a csajok a 100 dobott pontot, amely aztán már a 34. percben megtörtént.


Csata DSE - Nyíregyházi Kosársuli 125-25 kadett alapszakasz, 8. forduló A Nyíregyházának a mérkőzés előtt egy győzelme volt és valószínűtlennek tűnt, hogy ellenünk tudjanak javítani mérlegükön. Nos, erre valóban nem volt esélyük, sőt a mieinknek összejött a 100 közte, ami mindent elmond a mérkőzésről.

88 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page