top of page

A csoportra készen

Csata Garfield U11, alapszakasz 2. forduló, B csoport



Az alapszakasz első fordulójának két győzelmét követően a C csoportból eggyel feljebb, a B csoportba léptünk, ahol újra az előző fordulóban kiélezett végjátékban legyőzött Vasas Amazonok U11 leány csapatával játszottunk, és először találkoztunk a Kaszások legerősebb helyen jegyzett U11 fiú csapatával, a Római Kaszásokkal.


A fiúk ellenünk bizonyíthattak volna, de hamar kiderült, hogy nincsenek velünk egy szinten, és negyedről negyedre biztosan, pontos és szép játékkal, kiváló védekezéssel növeltük az előnyünket egészen a végső 62 pontos különbségig. A félidőben 12-ből csak 2 büntető maradt ki nálunk, míg a fiúknál ez éppen fordítva volt. A csapatból mindenki pályára lépett, és mindenki szerzett pontot. A mérkőzés statisztikája: http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hunu11/hunu11_360 A mérkőzés felvétele: https://www.youtube.com/watch?v=wsxPYyU72u8


A Vasas lányok egy pihenő után, mi pedig a Római Kaszások után közvetlenül léptünk a pályára. Az előző forduló parádés végjátéka után izgalmas mérkőzésre számítottunk. Ezzel szemben most az Amazonok nevükkel ellentétben nem játszottak harciasan, a Csatás lányok pedig ott folytatták a fegyelmezett védekezést, ahol a fiúk ellen abbahagyták. Mindössze 31 pontot engedtünk a Vasasnak, egy játékos híján megint mindenki dobott pontot.

125 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page