top of page

Támogatsd a Csatát az 1 százalékoddal!

Neked nem kerül semmibe, idén is számítunk adód 1 százalékára.

A Csata DSE közösségéhez tartozni jó és fontos dolog. Azzal is tudsz segíteni, ha adód 1 százalékát nekünk ajánlod fel. Mint ismert 2 éve a NAV elkészíti a magánszemélyek adóbevallását. Ezt március 15-e után tudod majd megnézni a ügyfélkapuban. De erről emailt is kapsz majd az államtól.

Amikor ezt az adóbevallást jóváhagyod, akkor a rendszer szájbarágósan megkérdi, hogy mire ajánlod fel adód 1+1 százalékát. Az egyiket egyházaknak adhatod, az nem érint bennünket. A másikat viszont társadalmi egyesületeknek, közte a Csata DSE-nek is felajánlhatod.

Arra kérünk, hogy élj ezzel, néhány kattintással segítheted klubunk működését.

A bevallás itt is végig "fogja a kezed", csak kövesd az útmutatást. A lényeg, hogy adott helyen majd kérni fogja a Csata DSE adószámát. Ez: 19651068-2-42.

Reméljük nem akadsz el, ha mégis, akkor nem kell azonnal elfogadnod az adóbevallást, május 20-ig visszatérhetsz rá. Addig mi is kitöltjük és március 15-e után segítünk.

Ne feledd, ha nem rendelkezel adód 1 százalékáról, akkor bekerül a nagy közösbe a pénz. Inkább add nekünk, itt tudod, hogy mi lesz az adód sorsa!


31 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page