top of page

Szünet előtti meccseken is magabiztosan nyertek juniorjaink

Atomerőmű-KSC Szekszárd - Csata DSE  26 - 109

junior, alapszakasz, 7. forduló


A Szekszárddal óvatosnak érdemes lenni. Hol jó, hol gyengébb csapatuk van, az évfolyamtól függ. Érthető, hiszen viszonylag ki bázisból merítenek. Ebben a korosztályban, ebben a szezonban a "hol gyengébb" csapat állt össze. Így nem csoda, hogy magabiztos játékkal nyertek a mieink.Csata DSE - Darazsak Sportakadémia/A 93 - 39

junior, alapszakasz, 4. forduló


A felnőtt bajnoki szünet miatt majdnem a legerősebb összeállításban tudtak a lányok pályára lépni úgy, hogy fiatalok is érdemi időt játszhattak. A különbség pedig magyarázza a miértet.


Csata DSE - Szeged 102-28, alapszakasz 8. Forduló


Szegediek jó szerkezetű csapattal jöttek hozzánk. Az elején még próbáltak tartani a lépést, de hamar láthattuk már, hogy ez nem fog menni nekik és a mieink a végén már csak azért izgulhattak, hogy ki dobja a 100. pontot.


Darazsak Sportakadémia/A - Csata DSE 43-101, alapszakasz 9. Forduló


Sokan nem voltunk a Sopron elleni mérkőzésen a fennálló üzemanyag hiány miatt, de ez nem zavarta a lányokat, hiszen így is simán behúzták a szünet előtti mérkőzést.

Az első negyed kicsit döcögősen indult, de utána belelendültünk és mindneki remek szereplésének köszönhetően még a 100-at is elértük.16 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page