top of page

Remek meccs után döntős az A csapat

Szinte kifogástalan játékkal jutott a kadett döntőbe A csapatunk a Pécs ellen. Még a sokat látott kommentátorok (Rádonyi Kristóf és Puskás Artúr) is folyamatosan lelkendezett a mieink játéka láttán.


Bár a mérkőzést a pécsiek kezdték jobban, három perc alatt 8-2-re léptek el, de ez két távoli hármasnak volt köszönhető. A lányainkat ez sem zavarta meg, és Zakor Iza vezérletével, a kicsik folyamatos besegítése mellett, kiválóan védekeztek az ellenfél válogatott centere ellen.


A második negyedben 11-0-val robbantottak a lányok, és a félidőben 44-31 állt az eredményjelzőn. Érdemes megemlíteni, hogy a "civilben" edző Puskár Artúr többször a az U16-os válogatottba "követelte" a 2011-es születésű Halasy Enikőt (12/6).


A második félidőben, már 21 pont is volt az előny, amikor a Pécs zónára váltott, ez ugyan megakasztotta a csapatunkat, de 10-en belülre nem tudott kerülni az ellenfél. Toman Zsófi (24/9 és Biczó Panna (15) öt fogáskereső támadás után átdobta a zónát, egy-egyben pedig parádés volt a csapat. Itt kell megemlítenünk Mara Júlia eredményességét is, 18 pontot ért el.


80-60 lett a vége. Az ellenfél a BEAC lesz a vasárnap döntőben.


C csapatunk a B döntőben nem bírt a Kőbányával, így vasárnap a 11. helyért játszanak a lányok.

45 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page