top of page

Parádésan debütáltak lányaink az U17-es világbajnokságon

Remek bemutatkozás, mind a 6 csatás pályára lépett Belgium ellen. Az U17-es debreceni világbajnokságon a magyar válogatott 16 ponttal nyerte az első mérkőzését. Ez remek, de ami még jobb, hogy mind a 6 játékosunk játszhatott, sőt senki sem maradt pont nélkül. Petra egyenesen 15-öt termelt, Liló pedig a passzokban és a labdaszerzésben bizonyult a legjobbnak, ehhez érkező 5 pontja már csak hab volt a tortán.


Edina keményen küzdött a belgák hatalmas, nála is magasabb és súlyosabb centerével, több lepattanó csatát is megnyerve, és még 8 pontot is beírhattak a neve mellé. Hasonlóan szerepelt Dorka is, aki 4 találatot tudhatott a végén magáénak. Lili elfogultan kezdett, de aztán kétszer is villant, ahogy Virág is be tudott találni a neki szűkebben mért percek alatt.


Ma Japán következik, akik szokásukhoz híven két kézzel dobják a hármasokat, de meglehetősen pontosan, és futnak mint a nyúl, kellemetlen ellenfél vár tehát a magyarokra. Ha nyernek, akkor tutira megvan a csoportelsőség, mert Mexikó talán még a magyar U18-as bajnokság 8-as döntőjébe sem jutna be.
113 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page