top of page

Nem jól jöttünk ki a csoport meccsekből

Nagyon erős csoportba kerültek a lányok a serdülő döntőben. Csütörtökön, az első mérkőzésen a házigazda Sopron ellen kellett pályára lépni. Az alapszakaszban ugyan sikerült őket 2 ponttal legyőzni, de ez azért nem volt életbiztosítás. És valóban. A lányok idegesen játszottak, érezhető volt, hogy többen először szerepelnek országos döntőben, a soproni hatalmas aréna is nyomasztólag hathatott. 33 eladott labdával nem lehet meccset nyerni, és igen, 12 pontos vereség lett a vége.


Péntek délelőtt viszont magabiztosan, több mint hússzal verték a csajok a Pécs csapatát úgy, hogy Izát lehetett pihentetni. Muszáj volt, hiszen a csoport legerősebb gárdája, a Szeged ellen jött a délutáni felvonás. Öt ponttal kellett volna legyőzni a csoport legerősebb gárdáját, amely ekkor már 2 győzelemnél tartott.


5 pontos győzelem a Szeged ellen, ebben bíztak a lányok, ez jelentette volna ugyanis a legjobb 4 közé kerülést. Az első sor hozta ezt a különbséget, de a második 10 percben minden összeomlott, jelentős szegedi előnnyel mentek a csapatok az öltözőbe. A második felvonás sem indult jobban, hogy a végére összekapják magukat a csatások és még a vezetést is átvették. Az utolsó percben a mieinknél volt az előny. A két pontos siker azonban kevés lett volna a továbbjutáshoz így a 47-47-es döntetlennek akár örülhettünk is volna. Csakhogy a hosszabbításban nem mi, hanem az ellenfél ért el 5 pontot, a mieinket pedig agyonnyomta a tét. Így maradt az 5-8. helyért való küzdelem, miközben a Csata játszotta a legszorosabb meccset a Szegeddel a csoportmeccsek során.

62 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page