top of page

Majdnem megvolt a 100 közte

Csata DSE - DVTK kadett mérkőzés 

115-18Örülök az agresszív letámadásnak, remekül sikerült, fegyelmezettek voltak a lányok, ezért is arattunk ilyen nagyarányú győzelmet - adott villámértékelést a kadettek meccséről Bódi Ferenc. Az edző azt azért még hozzátette, hogy ezen a taktikai fegyveren is van még mit csiszolni és ezt a következő edzéseken megteszik majd. Külön szólt az első éves kadettekről is. A 2006-osok remekül játszottak és sokat hozzátettek a 115-18-as győzelemhez. Felnőttek a feladathoz, de a következő meccsek lesznek az igazi erőfelmérők - summázta a látottakat Bódi Ferenc. 


A mérkőzés egyébként már az elején eldőlt, 39-4-nél sejtettük, hogy ma este sok izgulni való nem lesz. A vendégek csak a második félidőre vetkőzték le megilletődöttségüket, ekkor már keményen álltak a meccshez és néhány szép megmozdulásuk is akadt.


A mieinknél bíztató volt látni, hogy nem csak leindításból szereztek könnyű kosarakat, hanem a felállt védelem ellen is alkalmazták a tegnap először gyakorolt figurákat. Igazi csapatjátkot játszottak a lányok, ahol mindenki egyaránt tett hozzá. Ez lesz talán a legnagyobb erősségünk. Az út elején állunk viszont, de erősebb ellenfelek ellen is sikerülhet a maihoz hasonló jó játék.

Azt még hozzá kell tenni, hogy csapatunkból két játékos hiányzott, Toman Petra és Kastl Dóra. Akik közül Petra a felnőtteknél már komoly játék perceket kap, illetve Dorka aki egy sérülés miatt kényszer pihenőre szorult, de meghatározó tagja lesz a csapatnak.


227 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page