top of page

Mérkőzésekben gazdag hét

Vasas Akadémia - Csata DSE 62-64

junior alapszakasz mérkőzés


Azt reméltük, hogy sima meccs lesz, de nem így történt, pedig legjobbjainkkal érkeztünk Pasarétre. Azonban a Vasas is felszívta magát, így végig szoros mérkőzést játszottunk.


Két és fél perccel vége előtt ráadásul a hazaiak vezettek 3 ponttal, innen sikerült fordítani. Az utolsó másodpercek is bővelkedtek az izgalomban a Vasasnak ugyanis még volt egy rádobása, de végül győztesen jöhettünk el a nagy rivális otthonából.


DVTK Akadémia - Csata DSE 37-81

kadett alapszakasz mérkőzés


Hétköznap utaztak a kadettek Miskolcra, hogy a Diósgyőrrel találkozzanak. Ritkán emelünk ki egyénileg játékost, de most Jánosi Virág 35 pontja megsüvegelendő, megérdemelten volt volt 39 percet a pályán.A többi inkább rutin munka volt, a győzelmet ritkán kell magyarázni, az lyen nagyarányút pedig soha.


Csata DSE - NKA Pécs 71-45

kadett alapszakasz mérkőzés


Rangadónak vártuk a meccset és az első negyedben az is volt. Olyannyira, hogy 8 perc után még a pécsiek vezettek. A lányok aztán fordítottak, hogy a harmadik felvonásban lerendezzék a viadalt. Főleg a sokat gyakorolt letámadó zóna működött eredményesen. Volt már 35 pont is közte. A végén mindenki játszhatott, így a Pécs valamelyest kozmetikázta a végeredményt.62 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page