top of page

Kitüntetések, bajnoki címek, és dobóverseny győztesek- avagy egy sikeres “kosárlabdázás napja”

Az időjárás kegyes volt a Magyar Kosárlabdázás Napján a Hősök terére kilátogató kosárlabdásokhoz. Talán csak dél körül hullott pár csepp, más kérdés, hogy éppen az egyik csatás csapatot siratta, de ennyire még ne szaladjunk előre.


Három Budpest bajnoki cím és három ezüstérem minden magyar klub álma egy ilyen streeetball-rendezvényen. Gratulálunk a kicsiknek, kenguru és gyerek csapatnak, de a nagyobbak nem tudták az aranyat haza hozni. Az egyik lány, amikor meglátta, hogy Sanyi bácsi és Kriszta is eljött, hiszen a mester elismerést vehetett át, azt súgta a másiknak: kikaptunk a döntőben, szemük elé sem merek kerülni. Azért nem volt ilyen véresen komoly a dolog, de a csatások nem szeretnek veszíteni.


Második helyen végeztek tehát a serdülők, a kadettek és a felnőtt lányok, akik csak fele részben voltak azok, hiszen két korosztályos játékossal álltak ki a lányok.


A Plasztik Tündérek 23+, két tagja aztán tett róla, hogy mégis vidáman jöjjenek el a Hősök teréről, fiúkat leverve megnyerték a páros dobóbajnokságot.


A bajnokságok előtt jó móka volt, újra meccset játszani, mindent summázva, biztató jeleket láttunk a most induló szezon előtt.


75 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page