top of page

Közel voltunk a bravúrhoz

Csata 2.0 - Star Academy 60-69

Budapest-bajnokság, 3. forduló


Pedig a szünetben még vezettünk


Az első komolyabb kihívás várt a Budapest-bajnokságban szereplő Csata 2.0-ra. Az a BKG volt az ellenfél, amely magabiztosan nyerte meg tavaly az NB I/B-t, került fel az első osztályba. Mindössze 4 játékost tartottak meg abból a keretből, a többiek pedig összálltak és indultak a Budapest-bajnokságban.


A meccs hatalmas gólínséggel kezdődött. A félidőben 22-21 volt ide, ekkor még szilárd volt a védekezésünk. Mindössze Laura hatalmas esése és szilvalilába váltó szeme, s hatalmas puklija borzolta a kedélyeket.


A második játékrészben a korábbi válogatottat is felvonultató (jó, nálunk is volt ilyen, pl. Semső, Kosjár Kata) ellenfél megtalálta a gyenge pontjainkat és azokról eredményesek voltak. Volt már 12 pont az előnyük, a vérzést ugyan sikerült elállítani a negyedik negyedben, de érdemben közelebb férkőzni hozzájuk már nem.


A meccs egyébként bőven lehetett volna egy Zöld csoportos feljutási rangadó, hiszen kiváló játékosok szerepeltek és mutatták meg képességüket. A Csata 2.0 már várja Arnóczki Sárit, hogy az említett védekezésbeli hiányt pótolni tudja, és akkor visszavághatunk a mostani 9 pontos vereségért.

13 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page