top of page

Egymás után két rangadót is nyertünk

Csata DSE - Győr 88-39

NB I/B 6. forduló


A forduló előtt ez a két csapat állt a Fehér csoport élén. A Győr bravúros győzelmeket aratva a második helyen, mi pedig egy kellemetlen vereség (Sopron ellen) okán pont veszteséggel az élen. Éppen ezért a lányok nagyon komolyan készültek a meccsre és az összeállításunk is ezt tükrözte.


Az első negyedben a lányaink keményen küzdve és pontosan dobva megfelelő előnyt csikartak ki a több NB I-es kerettaggal érkező vendégekkel szemben. A második negyed 2 perc álló háborúja után tovább hízott a vezetés. 


Az ellenfél a 3. negyed közepén tört meg, innentől örömjáték folyt a pályán, és nem sok hiányzott a 100-hoz sem.


Törekvés SE - Csata DSE 73-92

NB I/B 5. forduló


Az első félidőben eldöntötték a lányok a mérkőzés. A szünetben, Réka ponterős játékának köszönhetően, 24 ponttal vezettek. Mondjuk a második játékrészt 9-0-ás futással indította a rohanás mellett immáron a keménykedés fegyverét is bevető ellenfél megfogadva edzőjük fennhangon közölt utasítását, miszerint "a gatyát is tépjétek le róluk".


Időkérés, majd sorrendezés, és utána a 15 és 20 pont közötti különbséget megtartva lecsorgatták a meccset a csajok. Tanulság, hogy az ilyen rohanós kosárstílus ellen végig koncentrálni kell és akkor simán kijön a nagyobb tudás.

23 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page