top of page

Fogunk mi még meglepetést okozni az i

Csata DSE/C - Vasas Akadémia/A 46-60

kadett, alapszakasz, 3 forduló


Azt tudtuk már a bajnokság előtt, hogy fiatal kadettjeink számára kemény kihívás lesz az idősebbek közötti menetelés, hiszen az ebben a gárdában játszók inkább serdülőkorúak. Edződni azonban ilyenkor kell, szokni anagyobb sebességet, ami nem is a futásnál, sokkal inkább a döntéshozatalnál jelentkezik. 


Ebből a szemszögből hasznos volt a Vasas "A" csapata elleni meccs, Az első félidőben még ámuldoztak a mieink, hogy a másodikban, amikor enyhült az ellenfél szorítása, már szép dolgokat is mutassanak. Olyannyira, hogy ezt a játékrészt már megnyerték, de mindez kevés volt a végső győzelemhez.Darazsak Sportakadémia/A - Csata DSE/C 62-52

Fiataljaink számára minden meccs alkalom a fejlődésre, arra, hogy felvegyék az idősebbek ritmusát. Ez akár egy mérkőzésen belül is bekövetkezhet. Így volt ez Sopronban is, ahol az első félidő után, a másodikban már derekasan és főleg eredményesen küzdöttek a lányok. Az ilyen derbik alkalmasak arra, hogy a bajnokság végén akár egészen komoly célokért is pályára léphessenek majd.

30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page