top of page

A serdülő döntő legjobbja a csapatról és a jövőről a bajnoki cím után

A legértékesebb játékosa lett, továbbá a nyolcas torna All Star-csapatába is beválogatták Székely Liát.Az egyik legrangosabb utánpótlás sportoldalnak beszélt a döntőről és az azt megelőző 5 évről.


Így kezdődött


„Öt évvel ezelőtt kezdtük el a közös munkát a lányokkal, és a csapat magja azóta is egyben maradt, így az összeszokottság és egységesség mindenképpen nagy előnyünk az ellenfelekkel szemben – mondta Lia az Utánpótlássportnak.


Az edzőnknek, Krisztának rengeteget köszönhetünk, hatalmas szerepe van benne, hogy ilyen jó csapat vált belőlünk.


A döntőről


"A Győr elleni finálé előtt nagyon izgultunk, mert bár tudtuk, hogy mi vagyunk az esélyesek, és papíron jobbak vagyunk nálunk, mivel a szezon során korábban már többször is megvertük őket, viszont döntőben játszani teljesen más helyzet, sokkal nagyobb a tét. Végül sikerült ezzel a nyomással megbirkóznunk, a kezdeti izgatottság után már nyugodtabban tudtunk játszani." - fogalmazott játékosunk.


Az egyéni díjakról


A 2010-es születésű Lia – aki a felnőtt női válogatott korábbi szövetségi kapitányának, Székely Norbertnek a lánya – az országos döntő során három meccsen is dupla-duplát ért el.


"Igyekeztem mindent megtenni a négy nap során, hogy az All Star-csapatba beválasszanak, a győzelmen túl ez volt a másik nagy célom. Azonban arra egyáltalán nem gondoltam, hogy végül esetleg az MVP-elismerést is én kaphatom meg. Kicsit meglepődtem, de annál boldogabb voltam, amikor átvehettem a trófeát."

128 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page