top of page

4 fordulón vagyunk túl

Csata DSE - SzPA 78-51

NB I/B, 4. forduló


A győzelem fölényes volt, jöttek a Toman lányok is, így már egész pofás volt a csapat, a kérdés, hogy nagyobb nyomás esetén mi lesz. Most mindenki tudott játszani, láthatóan keresik azt az optimális rotációt, amellyel győzni lehet az erős ellenfelek ellen is, hiszen a múlt heti botlás ellenére, továbbra is cél a tavaszi rájátszás, ehhez pedig az első kettőben kell végezni.


Mindenesetre érdekesen alakul a bajnokság, a riválisnak vélt csapatok is szenvednek meghökkentő vereségeket és jelenleg a győriek állnak az élen. Legközelebb pont egy meglepetéscsapat, a Törekvés otthonába látogatnak a lányok, mit mondjunk, eligazító meccs lesz, ami az erőviszonyokat illeti.


Csata DSE  - Sportdarázs 57-74

NB I/B 3. forduló


A mai meccs után egyértelmű, hogy fel kell kötni a gatyát, ha az idei csapatunk a rájátszásban szeretne szerepelni. Hazai pályán kaptak ki a lányok a Soprontól.


Szépen indult a mérkőzés, 10-2 és 21-5 is volt ide, hogy a félidőre 1 pontra olvadjon az előny. A második játékrészben aztán a vendégek átvették az irányítást, érezhetően NB I-es ritmust és védekezést diktálva. Ha tudásban nem is, intenzitásban a mieink fölé kerekedtek.


Az idei kiírásban a 10 fős csoportunkban az első 2 helyen kellene végezni a rájátszáshoz. Annak fényében, hogy a Sopron már kikapott a ZTE-től és a Dávid Kornél Akadémiától, ez elég nehéznek ígérkezik.

32 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page